L’esport a Torrelles no s’atura

Dilluns, 18 de març de 2024 a les 00:00

Escrit d’opinió de Pablo Bejerano Arcas, regidor d’Esports

En els últims mesos, hem pres mesures significatives per millorar els nostres equipaments esportius, posant en pràctica diverses actuacions que beneficien directament al col·lectiu d’esportistes local. Des del reforçament de les porteries de futbol set amb proteccions especials, fins a la impermeabilització de la terrassa de Can Cireuet i el sostre dels vestidors, hem posat un èmfasi clar en la millora de les infraestructures per garantir un entorn més segur i funcional.

Una altra iniciativa important ha estat la instal·lació dels barracons a la part inferior de l'equipament, una decisió encaminada a millorar la logística de les entitats locals. A més, hem posat en marxa el «Decàleg del Bon Espectador» —que trobareu en ubicacions clau com la pista de Can Roig— i instal·larem més a altres llocs, com el camp de futbol i l'equipament de Can Coll.

Tot i aquest progrés encoratjador, no podem obviar els reptes actuals que ens enfrontem, com la situació d'emergència de sequera. Com a resposta a aquesta situació tan crítica, hem hagut de prendre mesures restrictives quant a l'ús de l'aigua als nostres equipaments. Tant a Can Coll com a Can Roig, hem suspès l'ús d'aigua per a regar el camp de futbol i les pistes de terra batuda i per a les dutxes dels usuaris.

Malgrat aquests desafiaments, continuem compromesos amb el nostre propòsit de promoure l'esport torrellenc. Aprofitant l'oportunitat, volem felicitar a l'Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l'institut-escola per l'èxit de la cursa infantil de Sant Pau celebrada el 3 de març.

A més, esperem amb entusiasme la cursa de resistència organitzada pel Motoclub el 24 de març, les activitats de la setmana de l'activitat física i de l'esport durant la primera setmana d'abril i la ruta del Sol Blau, que tindrà lloc el 7 d'abril.

Darrera actualització: 18.03.2024 | 12:51