L’esport a Torrelles

Divendres, 22 de desembre de 2023 a les 00:00

Escrit d'opinió del Pablo Bejerano Arcas, regidor d'Esports de Torrelles de Llobregat

Un any més, Torrelles s’ha solidaritzat a favor de La Marató de TV3, dedicat enguany a salut sexual i reproductiva, a principis de desembre es van celebrar dos esdeveniments que ja són tradició al nostre municipi.

El dissabte 2 de desembre, es va dur a terme la 9a Caminada Popular que, com és tradició, va organitzar l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Escola de Torrelles i, a més, es va fer la recerca del tió amb l’ajuda de l’esplai Arc de Sant Martí. Els 6 i 8 de desembre es va celebrar la 10a edició del Torneig de Futbol de la Unió Esportiva de Torrelles per La Marató, el qual va ser tot un èxit i no només vam gaudir de dos dies fantàstics de futbol sinó que també, juntament amb la caminada, vam recaptar fons i els vam aportar per la causa de La Marató de 2023.

Per altra banda, el passat 15 de desembre va tenir lloc la 2a edició de la Nit de l’Esport, on vam guardonar a totes les entitats esportives del poble per l’any esportiu i amb la novetat que vam fer protagonistes els valors que representen cada una de les entitats. També vam guardonar alguns i algunes esportistes individuals, torrellencs i torrellenques, per l’aconseguit a la darrera temporada 2022-2023.

Finalment, vull donar les gràcies a totes aquelles persones que fan possible l’esport a Torrelles dia rere dia, i els envio un missatge d'ànim i suport per afrontar el 2024.

Darrera actualització: 19.01.2024 | 09:18