L’estiu és jove

Dilluns, 13 de juny de 2022 a les 00:00

Escrit d'opinió de Vanesa Santiago, regidora de Joventut

Des de la regidoria de Joventut seguim treballant per fomentar la participació del col·lectiu jove a través d’una política activa de dinamització amb l’objectiu de facilitar la seva presència en la vida pública del municipi i generar espais de relació i intercanvi en la gestió quotidiana dels interessos juvenils.

D’aquesta manera, durant el període estival, del 29 de juny al 29 de juliol, comptarem amb el programa  Estiu  Jove. Un programa  d’oci educatiu i gratuït, adreçat als nois i les noies de 12 a 16 anys. 

Amb aquest programa podran gaudir  de diferents activitats com piscina, pàdel, jocs de taula, dinàmiques grupals, sortides, excursions… Totes les activitats comptaran amb l’acompanyament de les dinamitzadores juvenils i caldrà inscripció prèvia.

D’altra banda, i des d’un vessant plenament participativa, s’ha comptat amb el jovent en la proposta i tria d’activitats de la propera Setmana Jove. Enguany la Setmana Jove es durà a terme del 29 d’agost al 4 de setembre. 

Mitjançant diferents metodologies, com les dinàmiques a l’Institut de Torrelles i al Casal de Joves El Club, enquestes i qüestionaris on-line, l’assemblea jove… han pogut proposar i votar les activitats, tallers, espectacles.… que es duran a terme al llarg d’aquests dies, sabent que compten amb un pressupost de 7.500 euros per a tal efecte.
 

Darrera actualització: 28.06.2022 | 10:38