Més serveis per a la nostra gent gran

Divendres, 19 de gener de 2024 a les 00:00

Escrit d’opinió de Joan Juncà, alcalde de Torrelles de Llobregat i regidor de Gent Gran

Comencem l’any amb l’ampliació de l’horari d’activitats de l’Espai de la Gent Gran. Des d’aquest mes de gener, el servei romandrà obert de dilluns a divendres d’11 a 13 hores. La finalitat del programa de dinamització per a persones grans és enfortir la seva autonomia personal i el seu apoderament mitjançant accions d’atenció i prevenció de la dependència i de promoció d’un envelliment actiu i saludable.

Des del consistori hem fet un gran esforç per fer possible aquesta ampliació d’horari, que suposarà un gran benefici per al benestar de la nostra gent gran.

També amb l’inici d’any posem en marxa el cicle de passejades per entorns naturals amb l’objectiu de combatre l’aïllament social i promoure activitats fora del casal amb les quals es fomentin les relacions socials entre iguals. La primera sortida es farà el 24 de gener i tindrà continuïtat amb dues més que es faran a Sant Joan de Vilatorrada i al nostre poble. 

Aquestes són només algunes de les accions que des del consistori duem a terme en el marc de les polítiques destinades a aquest col·lectiu. 

Hem de tenir cura de la nostra gent gran, perquè va haver-hi un dia en el qual eren elles i ells els que cuidaven de nosaltres.  

Darrera actualització: 19.01.2024 | 14:05