Posada en marxa de la recollida d’esporga

Dimarts, 29 de març de 2022 a les 00:00

Escrit d'opinió de Jose Antonio Gallardo, regidor de Medi Ambient

L'Ajuntament, a través del departament de Medi Ambient, ha estudiat la posada en marxa d’un nou servei de recollida d’esporga a domicili per augmentar la recollida de residus. Aquest servei és una demanda ciutadana i ens farà enfortir les xifres positives de la recollida del sistema porta a porta.

Una vegada aprovats els pressupostos del 2022, i després de diverses propostes econòmiques, posarem en marxa aquest servei com a prova pilot a principis d’abril.

Aquest servei es farà quinzenalment amb la recollida a domicili els dimarts. Es podran demanar un màxim de dues saques per domicili amb un cost gratuït durant aquest any. Les saques s’hauran de treure el dilluns al carrer sense ocupar la via pública.

Aquest servei es podrà demanar a la Deixalleria i a l’Ajuntament, on s’apuntarà els veïns i les veïnes interessades en una llista, ja que hi ha un màxim de recollides per dia de servei.

Esperem que aquesta prova pilot surti bé i tinguem bons resultats, atès que volem implementar aquest servei per al municipi i fer la licitació del mateix a partir del 2023.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Darrera actualització: 29.03.2022 | 16:21