Recuperem la Setmana de la Gent Gran

Divendres, 7 d'octubre de 2022 a les 00:00

Escrit d'opinió de Vanesa Santiago, regidora de la Gent Gran

La setmana del 17 d’octubre se celebra la setmana de la gent gran amb el lema “mou-te per la vida”.

Després de no poder celebrar les edicions de 2020 i 2021, amb motiu de la pandèmia, la setmana de la Gent Gran torna presencialment carregada d’activitats, tallers i sortides. 

Enguany el centre d’interès gira al voltant de l’activitat física i l’esport, per tal de posar en valor la importància no només d’afegir anys a la vida sinó sobretot afegir vida als anys.

D’aquesta manera encetem la setmana amb una xerrada/taula rodona envers els nous paradigmes de l’activitat física i l’envelliment a la biblioteca,  la tarda de dilluns. 

Continuarem dimarts amb una matinal d’activitats al CEM Can Coll amb ioga, pàdel, ping-pong i pilates. i  un aperitiu en acabar per a totes les persones participants. Per la tarda, caminada pels voltants de Torrelles.

Dimecres, visionat i xerrada de la pel·lícula Everest 82 al casal de la Gent Gran, on comptarem amb un membre de l’expedició del 82.

Dijous, sortida de tot el dia al museu olímpic, estadi olímpic i dinar al Poble Espanyol i tancarem la setmana amb el dinar de germanor i espectacle a l’Ateneu.

Des de la regidoria de la Gent Gran esperem que sigui una setmana per gaudir , trobar-nos i seguir fomentant l’envelliment actiu i saludable. 
 

Darrera actualització: 07.10.2022 | 14:12