Suport a la campanya d’hivern d’Arrels

Divendres, 28 d'octubre de 2022 a les 00:00

Escrit d'opinió de Maria Vidal, regidora de Cooperació Internacional

Des de la regidoria de Cooperació i Solidaritat duem a terme anualment diferents iniciatives i campanyes de sensibilització per ajudar les persones i col·lectius amb risc d’exclusió social. I, cada cop que ho hem fet, hem rebut una extraordinària resposta per part dels veïns i les veïnes de Torrelles, que sempre han mostrat el seu esperit més solidari. A tots ells, moltes gràcies!

Una d’aquestes campanyes, que vam iniciar l’any passat amb la col·laboració de la Fundació Arrels, va ser la de recollida de mantes i roba d’abric, que va ser tot un èxit. És per això que, davant la proximitat de l’hivern, volem tornar a posar en marxa aquesta iniciativa que pretén cobrir les necessitats de les persones sense  llar.

A partir de dilluns dia 31 d’octubre, la ciutadania podrà fer arribar sacs de dormir, mantes de 80 i 90 centímetres, texans d’home, samarretes, dessuadores i roba interior nova als diferents punts habilitats en equipaments municipals: Ajuntament, biblioteca, escola Can Coll, escola Sant Martí i Policia local. És important que siguin mantes o roba d’abric que es trobi en bon estat i neta. S’ha de deixar dins una bossa i escriure a la part exterior el seu contingut. La campanya tindrà una durada de dues setmanes. 

Des de la regidoria hem volgut mantenir aquesta col·laboració amb la Fundació Arrels, una entitat que des de 1987 treballa per atendre i orientar les persones sense llar. Creiem que és important que tots, com a ciutadans i ciutadanes estiguem al costat dels que més ho necessiten i tenen menys recursos i la nostra obligació, com a administració local, és posar les eines necessàries per a fer-ho possible. S’aproxima una època feliç per a molts, com és el Nadal, però difícil per a les persones que viuen al carrer i no tenen ni un sostre ni una família amb qui viure aquestes dates. És per això que incidim en la necessitat de vetllar pels nostres amics i familiars però també per aquelles persones que no estan tan a prop nostre. Perquè els petits gestos són els que ens ajuden a fer un món millor per a tots i totes. 

Darrera actualització: 28.10.2022 | 14:28