Deixalleria municipal de Torrelles

La deixalleria es un centre de recepció selectiva de productes per a la reutilització i de residus municipals per a tractaments posteriors: la preparació per a la reutilització, la valorització i la disposició final. Aquesta instal·lació està orientada a residus especials en petites quantitats (p.e. pintures, dissolvents, bateries), residus voluminosos (p.e. mobles, electrodomèstics...), restes vegetals i runes.

La deixalleria és una instal·lació que permet assolir nivells més alts de recollida selectiva i evita l’abocament incontrolat de residus.

Què s'hi pot portar?

  • A/ Residus municipals especials: piles, envasos de productes tòxics, esprais, fluorescents, electrodomèstics que continguin substàncies perilloses (CFC), pintures, vernissos, dissolvents, pneumàtics, radiografies, olis de motor, bateries.          
  • B/ Residus municipals ordinaris: paper i cartró, vidre, envasos lleugers (brics, plàstics i llaunes), ampolles de cava senceres, ferralla i metalls, tèxtils i sabates, vidre pla i olis de cuina.          
  • C/ Altres residus municipals: fustes, restes de poda o jardineria, runes i restes de la construcció d’obres menors.
  • D/ Residus municipals voluminosos: mobles i estris vells, electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses i ferralla electrònica (ordinadors, petits electrodomèstics, aparells electrònics...).

Què no s'hi pot portar?

  • No s'accepten materials barrejats, matèria orgànica, materials explosius, residus radioactius, sanitaris o industrials. 

Bonificacions

  • Els usuaris visitin la deixalleria més de 12 vegades l’any, com a mínim en 6 mesos diferents, tindran una bonificació del 10% a la taxa d’escombraries.
  • També gaudiran de la bonificació a la Taxa metropolitana de tractament de residus segons les quantitats de vegades que hi vagin. Per més informació cliqui aquí

Jacint Verdaguer, s/n - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torrelles
Telèfon: 936 891 111
Adreça electrònica: deixalleria@torrelles.cat
Horari:  
De dilluns a dissabte, de 16.30 h a 20 h.
Dijous, dissabte i diumenge, de 10 a 14 h.
A l’agost, diumenge tancat tot el dia.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.01.2022 | 17:07