Arriba una nova edició del Mercat de la Cirera

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

Durant els caps de setmana de maig i juny, la plaça Sant Martí tornarà a acollir diferents parades on la ciutadania podrà adquirir productes locals

A partir del pròxim 21 de maig, Torrelles tornarà a oferir el Mercat de la Cirera. Un any més, les paradetes de cireres i productes locals s’instal·laran al municipi, on hi seran durant tots els caps de setmana dels mesos de maig i juny. Aquest any, a més es recupera el format i lloc habitual del mercat, que s’ubicarà a la plaça Sant Martí. 

Com marca la tradició, el Mercat de la Cirera començarà unes setmanes abans de la Festa de la Cirera, que aquest any se celebrarà els dies 4 i 5 de juny. Estava previst que el mercat s'oferís aquest mateix cap de setmana, dies 14 i 15 de maig, però la manca de producte per part dels pagesos participants ha obligat a posposar el seu inici fins al següent cap de setmana. El mercat s’allargarà fins al 19 de juny. L’horari del Mercat de la Cirera serà els dissabtes, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i els diumenges, de 10 a 14 hores.

Darrera actualització: 12.05.2022 | 10:08

Imatges