Es posa en marxa una campanya de Nadal per dinamitzar el comerç local

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 00:00

Aquest any, les persones que comprin en algun dels 38 establiments adherits podran aconseguir dos vals per valor de 500 euros cadascun

Aquest divendres, dia 3 de desembre, s’inicia la campanya del Rasca Rasca de Nadal. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i l’Agrupació de Comerciants que pretén dinamitzar el comerç local i promoure que la ciutadania faci les compres nadalenques al municipi. 

Els torrellencs i les torrellenques que comprin a qualsevol dels 38 establiments adherits a la campanya obtindran una butlleta amb la qual poden aconseguir diferents obsequis. 

La principal novetat d’aquesta edició són els premis, atès que es repartiran dos vals per valor de 500 euros cadascun per comprar al comerç de proximitat. Les persones beneficiàries podran gastar un màxim de 50 euros per cada establiment.  Així mateix, es sortejaran dues paneres amb productes del comerç local, un cap de setmana per a dues persones i 380 vals per valor de 5 euros cadascun per bescanviar en algun dels establiments adherits. La campanya finalitzarà el dia 5 de gener, tot i que els vals es podran bescanviar fins al mes de febrer de 2022.

Darrera actualització: 31.01.2022 | 16:54