Torrelles participa en un projecte d’intercanvi amb dones electes del Marroc

Dimecres, 18 de maig de 2022 a les 02:00

El taller pretenia posar en comú experiències relacionades amb l’aplicació de la perspectiva de gènere en les polítiques locals 

La regidora de Cooperació Internacional de l’Ajuntament, Maria Vidal, va participar ahir dimarts en un taller de coneixença i intercanvi d’experiències entre una delegació de dones electes marroquines i regidores de diversos municipis de la província de Barcelona. La jornada s’emmarcava en el projecte Equalmed, del qual Torrelles forma part des de l’any passat. Aquest projecte vol promoure la participació real de la dona en espais de decisió política al Marroc mitjançant la creació d’espais d’intercanvi, la capacitació i el desenvolupament de projectes de cooperació. El taller, que es va dur a terme a l’Escola Industrial de Barcelona, va estar dinamitzat per la cooperativa feminista Almena, que treballa per aconseguir la plena llibertat de les dones. 

Va ser un taller molt productiu en el qual es va parlar de la importància de la dona en la política i es van posar en comú les experiències i iniciatives que es duen a terme des dels diferents ajuntaments catalans en temes de gènere i cooperació. 

Darrera actualització: 18.05.2022 | 16:14