Torrelles proposa un estiu ple d’activitats pel jovent

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 00:00

El consistori torrellenc organitzarà sortides a la piscina, activitats esportives, jocs de taula i una excursió

Amb l'arribada de l'estiu, l'Ajuntament de Torrelles posa sobre la taula un programa d'oci gratuït dirigit a nois i noies de 12 a 16 anys. L'Estiu Jove portarà a la vila activitats amb les quals, amb prèvia inscripció, la ciutadania més jove podrà divertir-se durant les vacances estivals.

Tothom qui s'apunti a la proposta gaudirà de sortides a la piscina, excursions, jocs de taula i pàdel. La combinació entre piscina i els jocs de taula es farà els dilluns de 17 a 19 h, amb un màxim de 12 persones. Per altra banda, els dimecres de 10 a 14 h es faran dinàmiques de grup i pàdel, també a la piscina. Excepcionalment, el dimecres 27 de juliol el grup anirà d'excursió tot el dia. Totes les propostes comptaran amb l'acompanyament d'un equip dinamitzador encarregat de garantir la diversió i l'entreteniment del jovent.

Les inscripcions s'organitzen per dies, així que qui vulgui assistir a les activitats de dilluns haurà de fer-ho a través d’aquest formulari, mentre que aquelles persones que tinguin pensat anar dimecres han d'escriure un correu electrònic a espaijovetorrelles@gmail.com o enviar un missatge de WhatsApp al 605 296 293 abans del 22 de juny.

La voluntat de la iniciativa és fomentar la participació del col·lectiu en la vida pública del municipi mentre es generen espais de relació entre el col·lectiu juvenil torrellenc.

 

 

 

Darrera actualització: 16.06.2022 | 08:23

Imatges