Torrelles reivindica els drets de les persones LGTBI+

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 00:00

La vila va celebrar dues jornades de reivindicació, amb propostes creatives enfocades a construir una societat justa i oberta

Torrelles va organitzar el 3 i 5 de juliol dues jornades de commemoració de la lluita pels drets del col·lectiu LGBTI+ amb una mostra-musical i una performance reivindicativa davant de l’Ajuntament.

El primer acte es va celebrar a la plaça de la Tal·lara, que es va engalanar per acollir un concert-vermut conduït per l’associació feminista FEMCat, sota la direcció de Carla Jover Torrado i protagonitzat per Montse Gatell Pérez. La proposta va consistir a posar llum sobre diferents històries a través de diverses cançons, amb l’objectiu de convidar al públic a reflexionar sobre temes com l’acceptació pròpia i la de les persones que ens envolten.

El duet ‘les mireies’, format per Mireia Chalamanch i Mireia Zantrop i compromès amb la visibilitat i la difusió de problemàtiques i reivindicacions socials, va protagonitzar la segona jornada reivindicativa amb una performance dirigida a desmuntar estereotips i mites profundament arrelats a la societat cap al col·lectiu LGTBI+.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 12:23