Una quarantena de persones han participat en una caminada saludable pel nostre entorn

Dimarts, 5 d'abril de 2022 a les 00:00

El recorregut ha permès passejar pels camps de cirerers florits i ha finalitzat amb una visita a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura

Torrelles ha donat la benvinguda aquest matí a una vintena de persones vingudes de Santa Perpètua de Mogoda per participar en el cicle de passejades per entorns naturals que impulsen la Diputació de Barcelona i diferents consistoris catalans i que estan destinades a persones a partir dels 55 anys. A aquestes s’hi ha afegit una vintena més del nostre municipi. En total, unes 40 persones s’han trobat amb un dia magnífic que els ha permès gaudir al màxim d’un recorregut circular per l’entorn de Torrelles.

L’itinerari ha inclòs la pujada a les Penyes de Can Riera i una passejada pels camps de cirerers, que en aquesta època estan florits i deixen un fabulós paisatge. Posteriorment, les persones participants han baixat pel camí del cementiri fins arribar al camí de l’esplai i baixar després fins a la plaça de l’Ajuntament, on s’han fet una foto de grup. La caminada ha finalitzat amb una visita a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura.

Darrera actualització: 05.04.2022 | 16:16