Eduard Garcia pren el relleu a l’alcaldia de Torrelles de Llobregat

Dijous, 23 de juny de 2022 a les 00:00

El nou alcalde, de Junts per Torrelles, pren possessió del càrrec i accedeix a l’alcaldia de Torrelles de Llobregat en el quart any de legislatura
 
 

El passat 18 de juny, a la sala de plens de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat, es va celebrar la presa de possessió del ja alcalde Eduard Garcia Riera, del grup municipal Junts per Torrelles. L’any 2019 CATorrelles i Junts per Torrelles van signar un Acord de Govern per aquesta legislatura, recollint l’organització del Govern Municipal, el repartiment d’àrees d’actuació i l’enumeració dels principals eixos estratègics. El pacte va incorporar també l’adopció d’una alcaldia compartida, on Ignasi Llorente (CATorrelles) disposaria de l’alcaldia durant els primers tres anys del mandat i l’Eduard Garcia (Junts per Torrelles) durant l’últim any. 

A l’acte de possessió, van coincidir personalitats del món polític, com ara, els consellers Jordi Turull i Josep Rull, la consellera de Justícia Lourdes Ciuró i David Saldoni, diputat de Junts per Catalunya al Parlament, entre d’altres càrrecs oficials. 

L’alcalde del municipi, Eduard Garcia ha assenyalat: que ‘’Junts per Torrelles som un equip que treballem i treballarem per Torrelles i pel nostre país. Ens sentim i estem compromesos amb les nostres veïnes i veïns, aportant cadascú de nosaltres el nostre granet de sorra pel benefici comú”.

A banda del canvi d’alcaldia, no hi haurà cap altre canvi pel que fa al cartipàs municipal ni a les responsabilitats delegades a les diferents regidories del consistori. Així, l’equip de govern continuarà treballant conjunta i transversalment per a la millora del nostre poble.

Darrera actualització: 24.06.2022 | 17:36