El jovent decideix les activitats de la Setmana Jove

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 00:00

Entre les propostes sorgides a partir d’un procés participatiu hi ha una carrera d’obstacles, activitats amb realitat virtual i la nit chill out a la piscina

Amb l’arribada de l’estiu, la regidoria de Joventut ha començat a treballar en els preparatius de la Setmana Jove. Aquest esdeveniment s compta sempre amb la participació activa del jovent, a qui es dona l’oportunitat de fer propostes, votar-les i col·laborar en la seva organització, a part de gaudir-les i divertir-se. Aquest procés participatiu s’ha dut a terme durant el mes de maig, quan s’han recollit i votat les propostes, tant en línia com de manera presencial a l’institut i al Casal de Joves.

La setmana passada es va convocar l’Assemblea Jove, en la qual es van acabar de decidir les activitats de la Setmana Jove tenint en compte les preferències del jovent i també altres aspectes com les dificultats en la logística. Es va repartir un document als nois i les noies assistents amb les propostes i els vots obtinguts, i classificades per preu, atès que l’esdeveniment té un límit pressupostari que cal complir. Un cop decidides les activitats finals, es va fer un calendari provisional. A partir d’ara, es crearan comissions de treball per garantir el desenvolupament de les activitats.

Es preveu que durant la Setmana Jove es pugui gaudir d’una carrera d’obstacles tipus Humor Amarillo, d’activitats amb realitat virtual, i que es torni a organitzar una de les propostes més demandades pel jovent: la nit chill out a la piscina.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 12:05

Imatges