Prop de 500 entrades venudes al Tascó Rock

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 00:00

El festival va ser tot un èxit i va comptar amb la participació de cinc grups d’arreu del territori, un dels quals vingut des del País Valencià

El passat dissabte, dia 7 de maig, es va celebrar la segona edició del festival Tascó Rock, organitzat per l’associació Èxit [sortida d’emergència]. Era la primera vegada que aquest esdeveniment es feia de manera conjunta amb la Fira de la Cervesa, que oferien els Amics de la Cervesa de Torrelles.

Com en l’anterior edició, el festival va comptar amb la participació de cinc grups de música provinents d’arreu del territori, entre ells un vingut del País Valencià.

Durant les hores de més sol l’ambient va ser tranquil, però al vespre es va equiparar al d’una festa major, amb gairebé 500 entrades venudes. Des de l’organització es valora de forma molt positiva la gran afluència de públic, atès que es van superar totes les expectatives, fins al punt que es lamenta no haver pogut oferir sopa a tothom. La Fira de la Cervesa també va ser tot un èxit, tot i que, de cara a pròximes edicions, es planteja la possibilitat de fer més activitats durant el matí i el migdia.

Darrera actualització: 30.05.2022 | 16:36

Imatges