Torrelles reclama a la Generalitat més recursos en defensa del medi agroforestal

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 00:00

Durant la reunió mantinguda ahir amb la consellera Laurà Vilagrà també es va reclamar més personal pels centres d’atenció primària de la comarca

Ahir dijous, els municipis de Torrelles, Sant Climent, Vallirana, Cervelló, la Palma i Santa Coloma van reunir-se amb la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, per tractar temes d’interès per a aquestes poblacions de les Muntanyes del Baix. Ignasi Llorente, en representació de Torrelles va fer especial incís en la necessitat de millorar els recursos econòmics i tècnics destinats a la gestió agroforestal. La manca actual de recursos comporta l’abandonament de molts terrenys agraris que acaben convertint-se en massa forestal en pocs anys, agreujant el risc d’incendi. És per això que va demanar que s’ajudés a municipis com el nostre que, fins ara, han hagut de fer aquesta tasca amb recursos propis o de la Diputació de Barcelona.

Més personal sanitari
Durant la reunió, Llorente també va demanar un pla de xoc de contractació de personal mèdic i d’infermeria per tal de poder garantir el servei al Centre d’Atenció Primària (CAP) del nostre poble i de la resta de municipis que també es troben en una situació molt precària pel que fa als recursos humans, la qual cosa comporta un dèficit en la qualitat del servei.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 08:38