Torrelles tindrà connexió amb Sant Boi a partir de l’estiu amb el nou servei de la L-76

Dimecres, 2 de març de 2022 a les 00:00

Aquesta línia de bus connectarà la rotonda de Can Roig amb l’Hospital de Sant Boi per Cesalpina cada mitja hora 

Finalment, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha desestimat el recurs interposat en el procés d'adjudicació per una de les empreses licitants tal i com els alcaldes de Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat venien reclamant des de feia mesos. A partir d’ara, s’obre un període d’un mes per tal que l'AMB formalitzi el nou contracte i, posteriorment l’empresa adjudicatària té un màxim de tres mesos per posar en marxa el servei. Això fa preveure que entre juny i juliol d’enguany ja podria estar en ple funcionament el nou servei de bus.

Aquesta millora en el transport públic de Torrelles permetrà una connexió directa amb Sant Boi i l’Hospital de Sant Joan de Déu via Santa Coloma de Cervelló, població amb la que actualment Torrelles no hi tenia connexió directa per bus i que ara permetrà enllaçar amb les estacions de Molí Nou i Colònia Güell de FGC.

A més, en ser una línia que té el seu origen i destí en municipis de l’AMB, tot el sistema tarifari quedarà automàticament integrat en el de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i les persones usuàries podran fer ús de la targeta rosa i d’altres sistemes de tarificació bonificada. 

Darrera actualització: 08.03.2022 | 11:05