L’Ajuntament estrena un nou web municipal

Divendres, 17 de desembre de 2021 a les 00:00

El nou portal és una aposta de l’equip de govern per millorar el servei, garantir la transparència i prioritzar la tramitació en línia

Aquests setmana ha entrat en funcionament el nou web de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, que manté el seu domini «torrelles.cat». El nou portal compta amb un disseny més modern i accessible amb la voluntat de facilitar-hi la navegació a les persones usuàries. Així mateix, està adaptat per poder-lo consultar a través de dispositius mòbils com telèfons i tauletes tàctils.

El nou web és una aposta de l’equip de govern per engegar nous espais de comunicació i millorar els existents amb l’objectiu de facilitar la interacció entre la ciutadania i l’administració. El procés per crear una nova web municipal es va iniciar a finals del mes d’agost de la mà de la Diputació de Barcelona. Aquesta nova eina virtual pretén adaptar-se als nous usos i tècniques tecnològiques, i esdevenir un instrument visual i modern per a la població.  La nova pàgina web prioritza l’harmonia digital i garanteix que l’usuari o usuària pugui accedir de manera ràpida a la informació que està cercant, així com al tràmit que vulgui efectuar. A més, compta amb un disseny més atractiu que l’anterior i constitueix un pas endavant en la gestió de la transparència municipal.

Tenint en compte que és una eina virtual al servei de la ciutadania, l’Ajuntament vol animar tots els torrellencs i les torrellenques a entrar-hi i fer arribar tots aquells canvis i suggeriment que considerin, amb la voluntat de construir aquesta web entre tots i totes.

Des del consistori es vol fer un agraïment a totes aquelles persones que han col·laborat i han fet possible la creació d’aquest nou web municipal.

Darrera actualització: 17.12.2021 | 12:19