Se celebra la primera comissió de treball del Consell d’Infants

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 00:00

Els consellers i conselleres es van reunir per escollir la llibertat d’expressió com el tema que treballaran al llarg del curs escolar

Ahir dimarts es va convocar la primera comissió de treball del Consell d’Infants de Torrelles de Llobregat. Recordem que es tracta d’un nou òrgan de participació que pretén donar veu als infants del municipi per implicar-los en la millora del poble.

La sessió va estar dinamitzada per la Mariona Gallego. Els nens i les nenes del consell van escollir quin serà l’eix temàtic que treballaran durant el curs: la llibertat d’expressió. Els consellers i les conselleres es van mostrar molt il·lusionats amb la seva participació en aquest òrgan i van demostrar tenir molta empenta, atès que ja el primer dia van fer moltes propostes de diferents temes que els hi agradaria tractar en el desenvolupament de les diferents sessions de treball.

Recordem que tots els nens i les nenes de Torrelles tenen la possibilitat de fer arribar al Consell d’Infants les seves propostes i suggeriments a través de les bústies habilitades a les dues escoles, a l’Ajuntament i a la biblioteca municipal.

Darrera actualització: 15.12.2021 | 16:19

Imatges