Biblioteca municipal Pompeu Fabra - Can Camps

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra, La biblioteca ocupa la finca Can Camps, situada al nucli històric de Torrelles, en plena zona de vianants i de serveis. Es tracta d’un edifici singular d’arquitectura modernista rehabilitar-se per adequar-lo a les necessitats del servei. La biblioteca actual va ser inaugurada el 16 d'abril de l'any 2005.

Té una superfície de 578 m2 útils i s’estructura al voltant de tres dependències: l’edifici de la vila modernista, un edifici annex i una planta semisoterrada de nova construcció, amb la següent distribució d’espais i serveis: l’àrea infantil, la zona de revistes i lectura, la zona de consulta del fons bibliogràfic amb uns 20.000 títols, una sala polivalent, la zona d’ordenadors i un pati, entre altres.

Funciona com a punt d’accés a la informació i element de promoció de la lectura, la cultura i la formació, i també del desenvolupament personal i professional dels individus i la cohesió social.La biblioteca depèn de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona, cosa que permet a un municipi com Torrelles poder accedir a serveis i recursos més amplis.

Major, 8 - 08629 Torrelles de LLobregat - Barcelona
Telèfon: 936891836
Adreça electrònica: b.torrelles.pf@diba.cat
Lloc web: www.bibliotecaspublicas.es/torrellespf
Horari:  
Matins: dijous i dissabte, de 10 a 13h / Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20:30h.

Horari d'estiu (del 15 de juny al 14 de setembre)
Matins: dijous, de 10 a 13h / Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20:30h.

Tancat per vacances a l'agost.
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 27.09.2021 | 09:13