Ja es pot consultar el nou butlletí municipal

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 00:00
La revista inclou un especial sobre l’educació a Torrelles i un resum de l’entrevista a Carme Cols i Pitu Fernández que es pot consultar íntegrament al web

L’Ajuntament de Torrelles acaba de publicar un nou número de la revista d’informació municipal corresponent als mesos de setembre i octubre. La publicació conté unes pàgines especials sobre l’educació a Torrelles, fent especial èmfasi en la necessitat d’elaborar un Pla Educatiu de Poble (PEP), un instrument estra­tègic i participatiu que impulsi un canvi en la polí­tica educativa i que treballi el concepte d’educació més enllà de l’àmbit escolar.

La revista inclou també un resum de l’entrevista que es va fer a la Carme Cols i el Pitu Fernández, dos torrellencs que han viscut el món educatiu des de diferents vessants: com a mestres, pares i avis, i que han participat en el debat educatiu sorgit en els moviments de renovació pedagògica. Podeu consultar l’entrevista íntegra en l’enllaç adjunt.

A més, el número 52 conté les darreres informacions relacionades amb l’evolució de les obres a la pista de Begues i al pont de Can Coll, l’obtenció del distintiu per la igualtat de gènere, les inversions futures al CEM Can Roig i CEM Can Coll, les accions de suport a les persones refugiades i un avanç del que serà la Festa Major de Sant Martí.

Es pot consultar el nou butlletí municipal al document adjunt o aquí.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:27