S’imparteix una xerrada d’orientació acadèmica per a pares i mares

Dimecres, 23 de març de 2022 a les 00:00

La sessió pretén oferir les eines necessàries per tal que les famílies puguin acompanyar els seus fills i filles en la presa de decisions

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament, amb el suport del Consell Comarcal, ofereix una xerrada d’orientació acadèmica destinada a famílies amb nois i noies que estiguin en els darrers cursos d’ESO i hagin de decidir properament el seu futur acadèmic. L’objectiu és donar eines als pares i les mares per tal que puguin acompanyar els seus fills i filles en el procés de presa de decisions.

En aquest sentit, durant la sessió se’ls informarà sobre el funcionament del sistema educatiu i l’ampli ventall d’itineraris formatius existents; se’ls facilitarà també la informació considerada essencial; i s’obrirà un torn de preguntes per tal que les persones assistents puguin resoldre els seus dubtes.

La sessió es farà el divendres dia 1 d’abril, a les 17.30 hores, al Casal de Joves El Club. Els pares i les mares que vulguin participar-hi, s’han d’inscriure prèviament a través del Whatsapp 659 215 001 o enviant un correu electrònic a l’adreça gmonturiol@elbaixllobregat.cat.

Aquesta xerrada vol complementar les jornades d’orientació acadèmica per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO que s’organitzen des de la regidoria de Joventut amb l’objectiu d’ajudar els nois i noies a l’hora d’escollir el seu futur formatiu.

Darrera actualització: 23.03.2022 | 12:25