Surt a la venda el calendari solidari «Juntes som més fortes»

Divendres, 25 de novembre de 2022 a les 00:00

Els diners recaptats amb la venda del calendari seran destinats a lluitar contra la mutilació genital femenina

La ciutadania del nostre municipi tindrà a la seva disposició el calendari «Juntes som més fortes», que té un cost de cinc euros, dirigit a reivindicar els drets de les dones i en contra de la violència masclista. El calendari es podrà obtenir a cada acte que l’Ajuntament ha programat per commemorar el 25N, fins a esgotar existències. Alguna d’aquestes propostes són el taller de preguntes freqüents envers les violències masclistes que se celebrarà el 27 de novembre o el cinefòrum del Casal de la Gent Gran del 15 de desembre.

El calendari, fruit de la col·laboració entre les regidories d’Igualtat i de Comunicació, és obra de dotze il·lustradores torrellenques voluntàries, les quals han treballat cadascuna per elaborar un dibuix per cada mes de l’any 2023. Els diners recaptats amb la seva venda seran recollits per l’Associació de Dones Pla de les Bruixes i destinats a l’Associació Humanitària contra l’Ablació de la Dona Africana (AHCAMA), una entitat que centra la seva tasca en la lluita contra la mutilació genital femenina.

Des de l’Ajuntament, es vol agrair la col·laboració de les dotze il·lustradores i de l’associació Pla de les Bruixes en l’elaboració d’aquest calendari.

Darrera actualització: 25.11.2022 | 11:46