Alcaldia

Benvolguts i benvolgudes,

L’accés a les noves tecnologies ha permès que les administracions disposem cada cop de més i millors eines per a ser completament transparents i acostar-nos a la nostra població. Des de l’Ajuntament de Torrelles som conscients que l’ús d’aquestes eines ens ajuda a donar a conèixer millor quina és la tasca que desenvolupem i, alhora, a recollir les inquietuds i neguits dels torrellencs i torrellenques. Per aquest motiu treballem cada dia en oferir un web municipal que reflecteixi de manera àgil i actualitzada tota aquella informació de servei que sigui d’utilitat per a la nostra població. Entenem que aquest espai municipal i virtual té entitat pròpia i que ha de créixer i desenvolupar-se de manera continuada.

Espero sincerament que aquí trobareu tant la informació que busqueu com aquelles dades de les que no teníeu constància i que us puguin ajudar a entendre millor tant com és el nostre municipi i les persones i col·lectius que hi viuen com de quina manera es gestiona.

La informació ens ajuda a crear-nos una opinió, a aportar el nostre punt de vista i, en definitiva, a ser actius pel que fa a la realitat que ens envolta. Voldria així animar-vos, doncs, a ser ciutadans i ciutadanes implicats amb el nostre municipi. Informeu-vos i sigueu participatius ja que el futur de Torrelles l’hem de construir entre tots i totes.

 
Ignasi Llorente Briones
Alcalde de Torrelles de Llobregat

Agenda política

Darrera actualització: 15.12.2021 | 09:16
Darrera actualització: 15.12.2021 | 09:16