Alcaldia

La singularitat més visible de Torrelles és la seva proximitat a la capital catalana, a tan sols 20 km de distància, i tenir un paisatge predominantment verd, ja que de les 1350 hectàrees que conforma el terme municipal, 300 són agrícoles i 600 muntanyes.

Ens coneixen per les cireres, per Catalunya en Miniatura i recentment pel fenomen Coves de Can Riera. Però Torrelles també té altres elements característics de base, com ser un poble referent en la recollida porta a porta i ser un dels municipis capdavanters en la minimització de residus, així com per l’entramat associatiu de la seva gent. Jo mateix al llarg dels cinquanta anys que fa que hi visc, he estat vinculat a l’esbart, al teatre de L’Ateneu, a la UET, així com al motoclub.

En aquesta web trobareu la informació de totes aquestes entitats, també de l’organització de l’Ajuntament i les notícies de tot allò que passa al municipi. Aquesta web que esteu consultant vol ser una eina àgil per poder realitzar els tràmits amb l’administració, és una eina que evoluciona dia a dia, incorporant informació i nous tràmits i millorant la transparència de tot el que es fa des del Consistori.

Les portes d’alcaldia estan obertes per escoltar i rebre tot allò que la ciutadania vulgui fer arribar, dubtes, suggeriments o comentaris.

Sigueu benvinguts i benvingudes,

L’Alcalde

Eduard Garcia Riera

Agenda política

Darrera actualització: 07.11.2022 | 13:46
Darrera actualització: 07.11.2022 | 13:46