Les Nits d’Estiu tornen amb música en directe per a tots els públics

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 00:00

Tres divendres de juliol al vespre, Torrelles acollirà actuacions melòdiques obertes a tota la ciutadania

La terrassa de l’Ateneu Torrellenc acollirà la representació de tres actes musicals oberts a tota la ciutadania. L’actuació de Joan Vázquez & The Feeling Good Swing Trio obrirà el cicle el 8 de juliol, seguit per la Companyia Illuminati que actuarà el dia 15, mentre que el duet musical Two of Us oferirà al públic l’espectacle «Kaleidoscopi» el 22 de juliol.

El primer artista que trepitjarà l'escenari serà Joan Vázquez, artista musical que arriba a Torrelles per a presentar el seu nou àlbum, «Feeling Good», un compendi de melodies clàssiques de jazz combinades amb les seves pròpies interpretacions a ritme de swing.

Només una setmana després, els tres tenors de la Companyia Illuminati ompliran la terrassa de l'Ateneu amb «Quasi Òpera», un recorregut humorístic per les peces més conegudes del repertori operístic o de cançó napolitana.

Two of Us, amb Marta Martí a la veu i Ferran Alves al piano, arribarà a Torrelles per amenitzar el vespre amb una actuació càlida i íntima. El duet està especialitzat a interpretar versions personals de cançons emocionals, amb un repertori que abraça des del soul, cançó d'autor, bossa nova, samba, balades, nova cançó o melodies intemporals de grans artistes.

Horari i reserves

Totes aquestes actuacions es faran els 8, 15 i 22 de juliol i s'estendran des de les 22 h fins a les 23:30 h.

L'Ateneu Torrellenc disposa de vint taules amb seients per a les primeres vuitanta persones que facin reserva enviant un correu electrònic a ateneutorrellenc@gmail.com, indicant un nom i cognom amb telèfon de contacte i la quantitat de persones que assistiran a l'esdeveniment.

Les reserves confirmades hauran d'accedir a la terrassa abans de les 21:45 h perquè, en cas de no presentar-se, les taules es posaran a disposició del públic assistent.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 09:36

Imatges