Hemeroteca

  Cartell guanyador Sant Pau 2015 Javier Úbeda guanya el concurs de Sant Pau 24 de desembre de 2014
  Ja tenim el cartell guanyador per a la Festa Major de Sant Pau, el seu autor és Javier Úbeda.També podeu consultar aquí les bases del Concurs de Fotografia que tindrà com a temàtica la Festa Major -entre el 17 de gener i l'1 de febrer de 2015-. Podreu presentar les vostres fotos fins al dia 13 de febrer!
  Cronoescalada 14 Primera cronoescalada de Torrelles 29 de desembre de 2014
  El diumenge 28 de desembre, l'associació torrellenca Sortides BTT va organitzar la primera Cronoescalada a les antenes. La sortida es va fer des de l'esplanada de Can Balasch de Baix, per pujar tot seguit per un corriol que deixa més amunt de la Creu del Carol.
  Cavalcada de Reis 2015 Cavalcada de Reis a Torrelles 2 de gener de 2015
  El dilluns 5 de gener de 2015, els Reis Mags d'orient tornen a Torrelles de Llobregat en una de les nits més màgiques de l'any. Serà a partir de els 18.30h, a la plaça de l'Ajuntament.
  Cartell programa 'Hereu i Pubilla' Es busca l'Hereu i la Publilla del Llobregat 8 de gener de 2015
  Se cerquen nois i noies d'entre 18 i 30 anys amb algun talent i, sobretot, amb ganes de sortir per la televisió. La televisió comarcal ETV presenta un nou programa d'entreteniment de cara als propers mesos que es proposa trobar l'hereu i la pubilla del Llobregat. Conscients que aquestes dues figures són, habitualment, figures tradicionals força allunyades en el temps, ETV busca l'hereu i la pubilla del s.XXI.
  Cartell teatre 'Germans de sang' El 17 de gener s'estrena l'obra 'Germans de Sang' 9 de gener de 2015
  El proper 17 de gener, el Teatre de l'Ateneu Torrellenc acollirà la primera representació de l'obra GERMANS DE SANG que estrena el grup de teatre de l'Ateneu, sota la direcció de Carles Capdevila.
  biblioteca2 La biblioteca amplia l'horari al gener 12 de gener de 2015
  Podeu consultar aquí la programació d'activitats que la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra té a la vostra disposició per aquest gener. IMPORTANT: es fa efectiu un canvi d'horari de la biblioteca que s'amplia els dijous i dissabtes fins a les 13.30h i també per a les sessions de l'Hora del Conte per a majors de 3 anys, que seran el segon dissabte de cada mes.
  Dibuix pagès cirera Festa de la Cirera: inscripcions obertes a la Fira d'Artesans 16 de gener de 2015
  Fins al proper 31 de març hi ha temps per a inscriure's a la Fira d'Artesans de la Festa de la Cirera 2015. Només heu d'omplir el model de sol·licitud que us adjuntem. La Festa de la Cirera 2015 tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny propers.
  Concurs d'Estelladors - Sant Pau 2014 Programa de la Festa Major de Sant Pau 2015 16 de gener de 2015
  Entre el proper divendres 23 de gener fins a l'1 de febrer tindran lloc una vintena d'activitats dins la Festa Major de Sant Pau 2015. La Coordinadora Cultural juntament amb la regidoria de Cultura han preparat aquest programa que inclou, actes tradicionals a Torrelles com el Concurs d'Estelladors, la Baixada de Carretons o la Caminada Popular.
  Logo Ajuntament Nova pàgina web de l'Ajuntament 16 de gener de 2015
  Ja teniu en funcionament la nova pàgina web de l’Ajuntament de Torrelles, una eina que facilita el vincle entre l’usuari-resident al municipi i l’administració local. Les seccions de tràmits i gestions són alguns dels apartats més rellevants de la nova web, que presenta actualitzats prop d’un centenar de tràmits administratius que es poden fer amb el consistori, uns cinquanta per la via telemàtica a través de la plataforma E-Tram.
  Acte de signatura del conveni de prospeccions d'empreses Signat un conveni per fer una prospecció d'empreses 19 de gener de 2015
  L'alcalde de Torrelles de Llobregat, Ferran Puig, va signar el passat 16 de gener, juntament amb els alcaldes de Sant Vicenç dels Horts, La Palma de Cervelló, Santa Coloma de Cervelló, Cervelló, Pallejà i Vallirana un nou conveni per afavorir la creació de llocs de treball i fomentar l’activitat econòmica i empresarial del territori. L'àrea d’empresa de Sant Vicenç dels Horts, impulsor de la iniciativa, farà les prospeccions diverses per tal d’afavorir l’activitat econòmica i revitalitzar el teixit empresarial del territori.
  Barraca pedra seca de Begues Suspensió de la xerrada del 24 de gener 20 de gener de 2015
  La xerrada a càrrec de Xavier Parellada anunciada dins del programa de la Festa Major de Sant Pau, per al dissabte, 24 de gener, a les 19 hores, a la Biblioteca Pompeu Fabra de Torrelles de Llobregat, s´ha suspès per motius personals del conferenciant.
  Foto discoteca Sant Pau 15 Sant Pau - Informació complementària 22 de gener de 2015
  Aquest cap de setmana comença la Festa Major de Sant Pau. Hi ha algunes activitats de la Festa Major de Sant Pau que disposen d'informació pròpia, ja sigui per efectuar les inscripcions o sienzillament per participar-hi.Aquí en teniu alguns: Caminada Popular, la nit d'Empalmada, el Concurs de Bitlles i el Concurs de Fotografia de Sant Pau!
  Marca neteja viària 2015 S'inicia la campanya informativa de residus 27 de gener de 2015
  Entre els mesos de gener i febrer de 2015 s’inicia una segona fase del desplegament del contracte del servei de recollida de residus que va signar el 2013 l’Ajuntament de Torrelles i que contemplava, per primer cop, les tasques de neteja de carrers a mans de l’empresa de recollida de deixalles (FCC). El contracte, banda de l’ampliació de l’horari de recollida, preveia la compra d’un nou vehicle de recollida de brossa i una campanya informativa dirigida a la població. Aquestes dues accions s’apliquen ara.
  fibra optica Telefónica anuncia un retard en l'arribada de fibra òptica 28 de gener de 2015
  L'empresa de serveis de telefonia encarregada de la distribució de fibra òptica a Torrelles, Telefónica, ha anunciat aquesta setmana un retard en els terminis previstos per fer arribar el servei de fibra òptica al municipi. El canvi regulatori al mercat de les telecomunicacions, segons argumenta l'empresa, afecta de ple els desplegaments de fibra òptica (FTTH) d’aquesta companyia. Torrelles es manté com un dels municipis on es farà arribar però serà cap a l'estiu de 2015.
  Divident Digital Adapta-t'hi. Es muden els canals de televisió 29 de gener de 2015
  L'alliberament del Dividend Digital és un procés que s'està duent a terme per mandat de la Unió Europea. Una part de les freqüències que ara utilitzen els canals de televisió són usades des de l'1 de gener de 2015 per les xarxes de telefonia mòbil 4G. En conseqüencia, els canals de televisió que utilitzaven aquestes freqüències s'han de mudar amb l'objectiu de multiplicar la velocitat de connexió a internet dels dispositius mòbils, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i permetre estendre la cobertura de les xarxes 4G a zones rurals.
  avis ventades Comunicat: fase d'alerta per forts vents 29 de gener de 2015
  Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, es posa en fase d'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per vents. S’esperen ratxes màximes de vent que superaran del llindar de 25 m/s (90 km/h) a partir del migdia de dijous 29 de gener de 2015.
  Banda de Música d'El Prat Espectacle a ritme de Boleros i Tangos 30 de gener de 2015
  Dins dels actes de la Festa Major de Sant Pau i el marc de la quarta edició del circuit d’arts escèniques Espai A, aquest diumenge 1 de febrer (18h, a l'Ateneu Torrellenc) la Banda de Música del Prat, una prestigiosa formació de 50 músics, ens porta a assaborir les bones cançons de sempre amb un repertori de boleros i tangos.
  Caminada Popular - Sant Pau 2015 Últims actes de la Festa Major de Sant Pau 30 de gener de 2015
  Aquest cap de setmana posarem punt i final a la Festa Major de Sant Pau 2015, que ja ha superat amb èxit el cap de setmana del Concurs d'Estelladors, un dels eixos de la festa. Ara és el torn, de les sardanes, el concurs de coreografies, la 24a Caminada Popular, el concert de música 'A ritme de boleros i tangos' i la presentació del llibre 'Torrelles. Pedres, llegendes i històries de la nostra gent'.
  Cartell ballada de l'Esbart - 8 de febrer Cap de setmana de teatre, ball i dansa a l'Ateneu 2 de febrer de 2015
  El cap de setmana del 7 i 8 de febrer propers, l'Ateneu Torrellenc acollirà tres espectacles d'arts escèniques i ball. Es tracta de l'actuació de l'Esbart Sant Martí, d'una banda, la reposició de l'obra teatral 'Germans de Sang' que va representar-se amb gran èxit el passat 17 de gener i, per últim, una sessió de Balls de Saló.
  Bus Sole i Sauret Ja pots carregar el mòbil mentre vas en bus 2 de febrer de 2015
  Des de finals del mes de gener de 2015, l'empresa de transport públic que gestiona el servei de bus a Torrelles, Solé i Sauret, ha instal·lat endolls tipus USB a bord dels autobusos interurbans per a que els usuaris puguin endollar-hi el mòbil, la tablet o l'ordinador, en cas necessari.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44